Aleksi Ranta Skype ONLINE yksityistunti

50,00

Aleksi Ranta Skype Online yksäri

– Junnaako treenisi paikallaan, tai et tiedä miten voisit edetä parhaiten? Tai haluaisitko aloittaa trikkauksen, mutta et ole varma onko sinusta siihen ja mitä edes tehdä ensimmäiseksi? Vai oletko kokenut trikkaaja / akrobaatti, joka haluaisi hienosäätää tekniikkaasi Suomen huipun avustuksella?

Osasto:

Kuvaus

Allu osaa auttaa kaikkien ylläolevien kysymysten kanssa. Nyt voit varata ainutlaatuiseen hintaan kasvotusten tapahtuvan tunnin opetustuokion Aleksi Rannan kanssa Skypen välityksellä. Hän vastaa kaikkiin kysymyksiisi liittyen treeniin, selittää ja analysoi mitä voisit tehdä paremmin trikkiesi & treenisi kanssa ja auttaa sinua suunnittelemaan treenisi niin että kehityksesi maksimoituu!

– Älä ole hölmö, vaan kysy ammattilaiselta. Aleksilla on yli 10 vuoden kokemus Taekwondosta, 9 vuotta trikkausta, koulutustaustaa liikuntaneuvojana ja hän kuuluu helposti suomalaisen trikkauksen kärkikastiin. Aleksi tunnetaan Suomen parhaimpana potkutrikkaajana. Mukavan ja rennon Aleksin kanssa on helppo jutustella ja treenituokionne sujuu varmasti oikein sulavasti ja smuutisti.

Aleksin trikkausta voit kurkistaa tästä:

Avaa chat
Moro!
Kuinka voimme auttaa?