Vapaaharjoittelu (kerta/kk/vuosi)

10,0059,00

Vapaaharjoittelu-kortilla voit treenata jopa 5 kertaa viikossa. Vapaaharjoittelussa ei ole ohjattua opetusta. Tule vapaaharjoitteluun hiomaan jo opittuja taitojasi, tutustumaan yhteisöön ja pitämään hauskaa!

Sunnuntain vapaaharjoittelussa on aina paikalla ohjaaja valmiina auttamaan ja opastamaan treenissä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

LegendTrick Gymillä on ainutlaatuinen jousipermanto, joka on suunniteltu erityisesti trikkausta varten. Tilasta löytyy myös alastulomattoja, airtrack, ilma-akrobatian ripustuspiste, kangas ja köysi sirkusharjoitteluun.

HUOM! Jos olet ostamassa kuukausi- tai vuosikorttia ja sinulla ei ole kulkukorttia LegendTrick Gymille, lisää kulkukortti tilaukseesi ostoskorissa (5€).

Kuukausikorttien voimassaoloaika jatkuu automaattisesti seuraavalle kuukaudelle, ellei sitä erikseen peruuteta asiakkaan toimesta vähintään 14 vuorokautta ennen seuraavan kortin ajanjakson alkua. Asiakas on siis sitoutunut maksamaan seuraavan kuukauden harjoittelumaksun, mikäli peruutus tulee alle 14 päivän sisällä seuraavan kuukausimaksun alusta.

Vuosijäsenyyttä ei voi jäädyttää henkilökohtaisista syistä tai aikataulumuutosten vuoksi. Vuosijäsenyyden jäädytys sairauden ajaksi voidaan tehdä ainoastaan lääkärinlausuntoa vastaan. Vuosijäsenyyden voi peruuttaa vain painavasta syystä (pysyvä muutto pois paikkakunnalta, parantumaton liikuntakykyä heikentävä sairaus)”

 

Lisätiedot

Tyyppi

Kertalippu, Kertalippu (5x), Kuukausikortti (1kk), Kuukausikortti (1kk), Kuukausikortti (12kk), Kuukausikortti (18kk), Kuukausikortti (24kk)

Avaa chat
Moro!
Kuinka voimme auttaa?